Al contingut principal

Detall notícia

  • Presentació de la segona edició del sopar solidari d'Oncolliga
  • Presentació de la segona edició del sopar solidari d'Oncolliga

27 de setembre 2016 Ciutadania

Ampliar la xarxa de voluntaris i recaptar fons per a malalts de càncer, objectius del segon sopar solidari de l’Oncolliga

La cita és el divendres 7 d’octubre al Claustre del Monestir i els tiquets es poden adquirir a l’Oficina de Turisme.


L’Oncolliga - Sant Cugat repeteix l’experiència de l’any passat, i organitza la segona edició del sopar solidari de l’entitat. El Claustre del Monestir serà per segona vegada l’escenari de la cita, que enguany se celebrarà el divendres 7 d’octubre, a les 21 hores. Per a la tinent d’alcalde de Polítiques de Cicle de Vida,  Progrés Social i Habitatge, Susanna Pellicer, l’objectiu del sopar és “aglutinar en una trobada totes les persones que col·laboren amb l’entitat, i fer un pas més a Sant Cugat. És clau donar a conèixer la tasca de l’Oncolliga a la ciutat i recaptar fons”.

El preu del sopar és de 45 euros, durant el qual es farà una rifa. A més la cita també comptarà amb el concert de la soprano santcugatenca Maria Teresa Vert, acompanyada al piano per Daniel Garcia i d’una xerrada a càrrec de la Cap Oncologia de l'Hospital de Terrassa i subdirectora del Institut Oncològic del Vallès (IOV), Àngels Arcusa.

L’Oncolliga va començar la seva tasca a Sant Cugat l’octubre del 2008. L’any passat l’entitat va atendre 19 casos a domicili, a més de l’atenció psicològica a familiars que es fa al Centre Cívic Xalet Negre. El 2015 es van fer 73 primeres visites, es van seguir 473 casos, i 68 seguiments més a domicili.

Top