Al contingut principal

Detall notícia

  • Mercè Conesa ha intervingut en la celebració dels 30 anys del CAR i els 25 de Barcelona'92
  • Celebració dels 30 anys del CAR i dels 25 dels Jocs de Barcelona'92

25 de juliol 2017 Esports

El CAR de Sant Cugat celebra el seu 30è aniversari en el marc de la celebració dels 25 anys de Barcelona’92

Mercè Conesa: “Els Jocs Olímpics van ser la materialització d’un somni compartit entre societat civil i administracions”


L’alcaldessa de Sant Cugat ha participat aquest migdia en la celebració dels 30 anys del Centre d’Alt Rendiment (CAR), en el marc de la celebració dels 25 anys Barcelona’92. Merce Conesa ha assegurat que aquells Jocs Olímpics “van ser la materialització d’un somni compartit entre societat civil i administracions. Va ser un somni també de les ciutats i dels alcaldes i alcaldesses compromesos amb l’èxit dels Jocs”.

Conesa ha aprofitat el 25è aniversari de la cerimònia inaugural a l’Estadi de Montjuïc per “retre un homenatge a l’alcalde Pasqual Maragall i també als alcaldes de les ciutats que van ser subseu olímpica. Els Jocs de Barcelona’92 van ser un èxit esportiu i organitzatiu sense precedents”.

L’alcaldessa ha volgut així, davant la presència de les 16 ciutats subseus dels Jocs, reconèixer el compromís i la participació del territori en l’èxit olímpic del 92.

Mercè Conesa ha felicitat el CAR pels seus 30 anys d’història a Sant Cugat convertits avui “en un referent nacional i internacional en l’excel·lència esportiva”.

CAR Josep Lluís Vilaseca

Durant l’acte s’ha fet un l’homenatge als impulsors dels Jocs del 92: Josep Lluís Vilaseca, secretari general de l’Esport entre els anys 1980 i 1997 i ànima del projecte; Joan Antoni Prat, primer director del CAR; Javier Gómez Navarro, president del Consell Superior d’Esports l’any 1987, i Pere Miró, director general adjunt del CIO. També s’ha lliurat un recordatori al president del Comitè Olímpic Internacional, Thomas Bach, i als alcaldes de la seu i les subseus olímpiques dels Jocs.

Durant l’acte s’ha fet públic que a partir d’ara, el Centre d’Alt Rendiment situat a Sant Cugat passarà a anomenar-se “Centre d’Alt Rendiment Josep Lluis Vilaseca”.

Top