Al contingut principal

Detall notícia

  • Presentació del BISFed 2017 European Regional Open

28 de març 2017 Esports

La ZEM Rambla del Celler acollirà els partits de les 13 seleccions participants al Campionat Europeu de Boccia

La Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals fa una crida a la ciutadania per arribar al centenar de voluntaris.


Des del dimarts 11 d’abril i fins al dissabte 15 d'abril, Sant Cugat acollirà el BISFed 2017 European Regional Open, la competició de Boccia que comptarà amb la participació de 13 seleccions d’Europa. Tot i que els requisits per participar a l’Open que acollirà la ciutat no anava determinada per cap classificació, el resultat final serà important per al rànquing mundial.

En la presentació que s’ha fet aquest dimarts, el regidor d’Esports i Joventut, Eloi Rovira, ha destacat la importància “per a la ciutat d’acollir un esdeveniment d’aquestes característiques. És una gran experiència, molt enriquidora que ens ajuda a créixer, ja que el repte d’organitzar-lo no és res comparat amb l’èxit que suposa”. El regidor creu que aquest tipus de campionat “és un exemple de la col·laboració amb les entitats i demostren que Sant Cugat fa una aposta molt clara per l’esport inclusiu”.

D’altra banda, la tinent d’alcalde de Polítiques de Cicle de Vida, Progrés Social i Habitatge, Susanna Pellicer, ha remarcat que “el campionat ens fa grans com a ciutat. Acollir-lo només ens pot generar orgull. És molt important apostar per l’esport inclusiu, Sant Cugat és una ciutat oberta i solidària”.

Crida al voluntariat

La Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC) i l’Ajuntament de Sant Cugat continuen buscant voluntaris per fer possible la competició, entre el 11 i el 15 d’abril a les instal·lacions esportives de la Rambla del Celler. Es necessiten al voltant de 100 persones que vulguin col·laborar en diferents àrees com l’àrea esportiva, el suport al voluntariat, la logística i el transport o la comunicació.

Les persones interessades poden emplenar el formulari per ser voluntari que trobaran a la pàgina web de la FECPC. Un cop enviat, els voluntaris rebran un correu electrònic confirmant el seu registre i es realitzarà una entrevista personal per ubicar adequadament a cada voluntari i per ajustar-se a la seva disponibilitat horària.

Top