Al contingut principal

Detall notícia

  • Presentació al Mercat Vell de la commemoració del Dia Mundial de l'Autisme

28 de març 2017 Ciutadania

Sant Cugat commemora el dia de l’autisme i crearà un grup de treball amb les entitats que treballen en el trastorn

La façana del Mercat Vell s’il·luminarà de blau el cap de setmana, sumant-se a la iniciativa mundial per sensibilitzar la ciutadania.


Aquest diumenge, 2 d’abril, Sant Cugat se sumarà als actes de commemoració el Dia Mundial de l’Autisme. Amb la voluntat de sumar esforços amb les entitats que treballen amb i per les persones que pateixen el trastorn de l’espectre autista (TEA), l’Ajuntament il·luminarà de color blau la façana del Mercat Vell durant tot el cap de setmana.

A banda les entitats de la ciutat dedicades a l’atenció i cura de les persones autistes, també promouran diverses activitats, com un carpa informativa o una campanya a través de les xarxes amb el hashtag #DiaMundialAutisme. Per a la tinent d’alcalde de Polítiques de Cicle de Vida, Progrés Social i Habitatge, Susanna Pellicer, “la voluntat de l’ajuntament és sensibilitzar la ciutadania per tal de trencar les barreres que les persones amb autisme pateixen per integrar-se a la societat”.

La tinent d’alcalde a més ha agraït la tasca de les entitats a qui ha convidat a formar un grup de treball específic amb l’Ajuntament, “per tal de fer un seguiment més acurat de les accions que dueu a terme, i poder sumar esforços administració i associacions, per arribar més lluny”.

A Sant Cugat hi ha sis entitats dedicades a l’atenció de les persones amb trastorn d’espectre autista, Grup TEA, Guru Valldoreix, Dinamiks, Zooterapia, Specialtisterne i Friends, amb el projecte Guia’m. Finalment Pellicer, ha agraït també la col·laboració del Mercat Vell per sumar-se a la iniciativa i commemorar aquest 2 d’abril el Dia Mundial de l’Autisme.

Top