Al contingut principal

Detall notícia

  • Grup de persones voluntàries a l'European Continental Cup
  • Presentació de la Boccia European Continental Cup

28 de febrer 2017 Esports

Sant Cugat demana voluntaris per al Campionat Europeu de Boccia, que acollirà de l'11 al 16 d’abril

Es necessiten un centenar de persones que vulguin col·laborar en diferents àrees relacionades amb la competició.


Sant Cugat tornarà a acollir un torneig internacional de Boccia per Setmana Santa. Com fa dos anys, quan la ciutat va organitzar l’European Continental Cup, el Vallès Occidental es convertirà en la capital europea de la Boccia, un esport adaptat molt practicat a Catalunya.

La Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC) i l’Ajuntament de Sant Cugat estan buscant voluntaris per fer possible la competició, entre l'11 i el 16 d’abril a les instal·lacions esportives de la rambla del Celler. Es necessiten al voltant de 100 persones que vulguin col·laborar en diferents àrees com l’àrea esportiva, el suport al voluntariat, la logística i el transport o la comunicació.

Els interessats poden emplenar el formulari per ser voluntari que trobaran a la pàgina web de la FECPC. Un cop enviat el formulari, els voluntaris rebran un correu electrònic confirmant el seu registre i es realitzarà una entrevista personal per ubicar adequadament a cada voluntari i per ajustar-se a la seva disponibilitat horària.

La Boccia

La Boccia és un esport que possibilita la participació de jugadors amb alt grau de discapacitat física. Aquest és un dels motius fonamentals de la seva gran difusió experimentada, tant al nostre país com en l’àmbit internacional.

Esport Paralímpic, s’organitzen també Campionats del Món de Boccia i altres competicions internacionals. Es pot jugar en diferents modalitats: individual, per equips i/o parelles.

Sant Cugat impulsa la pràctica de l’esport com a vehicle per a la inclusió, per això col·labora en la realització d’aquest campionat d’Europa de Boccia juntament amb la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals.

 

Top