Al contingut principal

Detall notícia

  • Menú Sant Cugat ve de gust
  • Plànol amb els cinc espais de la primera Mostra Enogastronòmica del Sant Cugat ve de gust

27 de març 2017 Comerç

‘Sant Cugat ve de gust’ comença a desplegar-se amb el menú especial que ofereixen una cinquantena de restaurants

La gran festa de l’enogastronomia culminarà el cap de setmana amb la Mostra que se celebrarà al centre de la ciutat.


Ja és aquí el Sant Cugat ve de gust, la primera gran festa de l’enogastronomia. Des d’aquest dilluns, 27 de març, i fins diumenge, 2 d’abril, més de 50 restaurants de la ciutat ofereixen el Menú Ve de Gust, que, amb el lema “La millor cuina al millor preu”, engloba els seus plats més representatius a un preu tancat, diferent segons l’establiment.

Tots els restaurants que participen al “Menú ve de gust” estan identificats i geolocalitzats al webapp vedegust.santcugat.cat, que ideat per l’empresa santcugatenca Delectatech. Els usuaris d’aquest webapp poden veure l’oferta dels restaurants i trucar per reservar taula durant tota la setmana.

Durant tota la setmana laborable, hi haurà un servei d’autobús gratuït entre Can Sant Joan i Can Ametller i el centre de la ciutat (de dilluns a divendres, de 13 a 16 hores), per accedir fàcilment al centre.

El “Menú ve de gust” és la primera de les dues propostes que es posa en marxa del “Sant Cugat ve de gust”, una iniciativa organitzada per la Fundació Sant Cugat Actiu, amb la col·laboració de l’Ajuntament i Sant Cugat Comerç, que donarà a conèixer l’alt nivell de les propostes gastronòmiques de la ciutat i el dinamisme expressat en els darrers temps de la cervesa artesana que es produeix i comercialitza a Sant Cugat, i un munt de propostes relacionades amb el bon menjar i el bon beure, per conèixer i per degustar.

I el cap de setmana, la Mostra

L’altra gran proposta és la Mostra Enogastronòmica, que se celebrarà el proper cap de setmana (del 31 de març al 2 d’abril) al centre neuràlgic de la ciutat, la plaça d’Octavià i el seu entorn més proper. Un total de cinc espais acolliran aquests tres dies activitats de degustació, venda de productes, tastets i xerrades a càrrec dels comerços de Sant Cugat, amb un espai central de “showcooking”.

“Sant Cugat ve de gust”, la gran festa de l’enogastronomia, neix amb la vocació de ser un esdeveniment coral, en el qual xarcuters, formatgers, vinaters, cervesers, vermuters i establiments d’estris de cuina sumen esforços per donar a conèixer un dels elements més apreciats de la ciutat.

Top