Al contingut principal

Catalonia Innovation Triangle

  • CiT Catalonia Innovation Triangle

El Consorci creat entre Sant Cugat, Cerdanyola i Rubí promou el desenvolupament i la promoció econòmica, de les empreses i dels professionals establerts en aquest àmbit. Aquest consorci s’ha creat sota la marca comuna Catalonia Innovation Triangle (CiT).

El CIT representa un nou model de desenvolupament de l’activitat econòmica, basat en un esforç cooperatiu entre els diferents agents implicats: administració, sector privat, universitats i centres de recerca, associacions empresarials i altres.

Es tracta d’aconseguir que aquest Consorci sigui una potència econòmica amb les condicions adequades per a esdevenir un dels entorns d’excel·lència empresarial més avançats dins d’aquest món globalitzat. El CIT és una de les àrees econòmiques basades en el coneixement més dinàmiques i integrades d’Europa.

Objectius

  • Impulsar el creixement econòmic: atraient noves activitats i esdevenint un dels principals corredors europeus d’excel·lència empresarial i de qualitat de vida.
  • Millorar la qualitat de vida de les persones: afavorint la creació de més i millors llocs de feina i consolidant un entorn respectuós amb el medi.
  • Impulsar la qualitat en la prestació de serveis: als polígons, parcs empresarials i infraestructures.
  • Promocionar el territori a l’exterior: mitjançant la creació d’una marca pròpia i la definició d’un pla de comunicació.
  •  Afavorir la cooperació: entre les institucions del coneixement, les empreses i les administracions ajudant a generar un clima favorable a l’aprenentatge continu, la investigació, la recerca i la innovació.

Més informació a www.cit.cat

Vídeo presentació del CiT

Top