Al contingut principal

Ciutat del Bàsquet Català

  • Sant Cugat Ciutat del Bàsquet Català 2017
  • Sant Cugat Ciutat del Bàsquet Català: impusem l'esport i enfortim el benestar
  • Sant Cugat Ciutat del Bàsquet Català: més de 40 activitats

Sant Cugat és Ciutat del Bàsquet Català 2017, designació que atorga la Fundació del Bàsquet Català. Durant tot l’any, la ciutat impulsa prop de 40 activitats amb una doble finalitat: reconèixer la tasca de totes les persones vinculades al bàsquet (esportistes, tècnics, àrbitres, directius, promotors) i, de l’altra, difondre els valors d'aquest esport.

El programa de Ciutat del Bàsquet Català 2017 és viu i variat, ja que inclou actes esportius, lúdics, formatius, solidaris, de salut, d'inclusivitat i de promoció de la ciutat. Aquesta diversitat queda palesa també en els escenaris que es desenvoluparà: ZEM Rambla del Celler, Casa de Cultura, Centre d’Alt Rendiment, Celler Cooperatiu, centres educatius i parcs de la ciutat.

L'Ajuntament de Sant Cugat i la Fundació del Bàsquet català són els promotors de Ciutat del Bàsquet de Català 2017. Una comissió específica en què participen altres 11 entitats o organismes organitza el projecte.

Ciutat del Bàsquet Català és una iniciativa arrelada al país. La primera ciutat en acollir el projecte va ser Lleida, al 2000. Des de llavors i de forma ininterrompuda, un municipi s’ha encarregat cada any de donar-li continuïtat.

Top