Al contingut principal

Consell d'Infants

  • Consell d'Infants curs 2016-2017
  • Logo Consell d'Infants

El Consell d'Infants és un òrgan de participació ciutadana, de caràcter consultiu, format per nens i nenes de 10 a 12 anys que estudien 5è i 6è de primària a les escoles de Sant Cugat.

La seva funció és aportar als responsables polítics del municipi la visió que tenen els infants sobre la ciutat i la realitat que els envolta, perquè la seva opinió es tingui en compte a l’hora de prendre decisions que els afecten com a ciutadans.

El Consell d'Infants es va constituir per primer cop el 14 de desembre de 2010.

Escoles participants curs 2016-2017

L’Olivera, Gerbert d’Orlhac, la Floresta, Joan Maragall, Thau, Àgora, Santa Isabel, Avenç, Collserola, Pins del Vallès, Catalunya, la Farga, Viaró, Hatikva, Ciutat d'Alba, Pureza de María, Creanova.

Durant el curs 2016-2017, el Consell d'Infants ha rebut l'encàrrec de tractar i proposar accions per promoure una convivència positiva i evitar situacions de bullying o assetjament escolar. Els nens i nenes del Consell van presentar les seves propostes en audiència pública celebrada el 14 de juny. Podeu consultar el text de la seva intervenció als documents relacionats.

Més informació

  • Adreça electrònica: conselldinfants@santcugat.cat
  • Telèfon: 93 565 70 00

Al blog del Consell d'Infants podeu conèixer les diferents activitats que porten a terme al llarg del curs explicades pels seus propis membres.

Top