Al contingut principal

Denúncies ciutadanes

  • Presentació d'instàncies a l'Oficina d'Atenció Ciutadana

A través d’aquest formulari podeu posar en coneixement de l’Ajuntament de Sant Cugat algun fet o situació que vulgueu denunciar, sense haver de facilitar la vostra identitat.

Només us demanem una adreça de correu electrònic per tenir la possibilitat de fer-vos arribar alguna resposta o demanar alguna informació complementària.

Per a altres tipus de comunicacions o missatges a l’Ajuntament (consultes, queixes, suggeriments) aneu a Bústia de contacte.

Els camps marcats amb asterisc (*) són obligatoris

D’acord amb el que disposa la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), us informem que les dades consignades en aquest formulari seran incorporades al fitxer ATENCIÓ CIUTADANA, creat per l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès amb la finalitat de gestionar la vostra sol·licitud així com mantenir–vos informats sobre els serveis municipals que puguin ser d’interès.
Amb l'acceptació d'aquest avís atorgueu el vostre consentiment al tractament de les dades.
Per exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició previstos a la Llei us podeu adreçar a l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, presencialment, per correu ordinari indicant “Ref. Protecció de dades” o bé per correu electrònic a lopd@santcugat.cat

Top