Al contingut principal

Guia d'educació digital

  • Il·lustració de la portada de 50 consells d'educació digital
  • Il·lustració de 50 consells d'educació digital
  • Il·lustració de 50 consells d'educació digital

'50 Consells sobre Educació Digital'

Tal com hi diu al títol, aquest document conté una cinquantena de suggeriments –consells o recomanacions–- sobre Educació Digital. Adreçat en primera instància als pares i mares, l’objectiu és oferir-los orientació i reflexió, doncs, sobre els valors i els límits que caldria associar a l’ús que infants i joves fan de les tecnologies de la informació.

Prenent les pantalles i Internet com els dos elements més visibles del fenomen, la Guia s’estructura en cinc capítols i les problemàtiques que s’hi aborden abasten diferents edats. Els consells, preveient que el lector sigui una mare o un pare, parteixen d’un cert contra-discurs o escepticisme TIC, necessari a hores d’ara com a contrapès momentani a un corrent i a una indústria que no ens deixa gaire temps ni marge per a aquest tipus de reflexions.

Llegiu-lo en paper si podeu, si us plau. Tant si és a través de la guia editada o si és a través d’aquest pdf imprès, els pensaments al voltant de l’Educació Digital volen, inicialment, un suport offline i una estona de desconnexió, que equival als 15 minuts que podeu trigar a llegir-la.

Top