Al contingut principal

Preguntes freqüents

  • Guia urbana
  • Plànol vista àeria de Sant Cugat 2012

Com ubicar un carrer de la ciutat

Per ubicar un carrer al plànol podeu accedir al visor de la guia urbana i introduir el nom del carrer al cercador, seleccioneu el carrer i el número del llistat d’opcions.
Per tenir més informació del carrer podeu fer la consulta a Nomenclàtor.

Com localitzar un servei o equipament

Accedint al visor de la guia urbana fem clic a Punts d’Interès per desplegar el llistat d’equipaments i activem la visualització dels que són del nostre interès. Si fem clic sobre l’equipament al mapa obtindrem més informació i un enllaç a com arribar-hi.

Com buscar la referència cadastral d’una finca o parcel·la

Es pot consultar la referència cadastral d’una finca o parcel·la des de la web de cadastre introduint l’adreça de la finca. Si sabeu la referència cadastral d’una finca i la voleu ubicar, ho podeu fer des del cercador del visor topogràfic.

Com consultar la informació urbanística que afecta una finca o parcel·la

Des del visor de planejament urbanístic podem fer la cerca de la finca o parcel·la introduint l’adreça (carrer i número) o la referència cadastral o movent-nos pel plànol fins a la zona. Un cop ubicat el punt d’interès fem clic al punt i s’obrirà una finestra amb informació de la parcel·la i enllaços als documents pdf amb informació urbanística.

Què és el plànol topogràfic

El plànol topogràfic de Sant Cugat és una cartografia de gran escala, 1:500 o 1:1.000 segons la zona,que s'obté a partir de fotogrametria i taquimetria. Constitueix una representació molt detallada del territori i inclou orografia, vials, construccions i mobiliari urbà. Es pot consultar al visor de topografia i es poden descarregar diferents zones de cartografia en format DWG i DGN.

Com s’obtenen les fotos aèries

Aproximadament cada quatre anys l’Ajuntament fa un vol fotogramètric que permet fer l’actualització de la cartografia i obtenir les imatges aèries de Sant Cugat. Els vols disponibles són dels anys 2001 (escala 1:3.500), 2005 (7,5 cm/píxel), 2008 (6 cm/píxel), 2012 i 2016 (8 cm/píxel). Podeu consultar les ortofotos dels diferents anys al visor de cartografia des de les opcions de Cartografia base.

Vull treballar amb la cartografia de Sant Cugat

Per treballar amb la cartografia en línia podeu consultar a Geoserveis tots els serveis i capes disponibles. A Descàrregues podeu trobar les capes d’informació que estan disponibles per descàrrega en formats DGN, DWG i SHP.

Altres consultes

Si teniu altres dubtes o consultes podeu enviar un correu a través del formulari de Bústia de contacte.

Top