Al contingut principal

Premis i concursos

  • Institut Angeleta Ferrer
  • Infants escoltant una professora

Premi literari de narrativa infantil de Sant Cugat

Amb la col·laboració de les llibreries de Sant Cugat, es convoca el Premi literari de narrativa infantil, en el qual poden participar-hi tots els nens i nenes de 3r a 6è de primària que visquin a Sant Cugat.

Premi Pere Ferrer de narrativa històrica breu

Òmnium Cultural i l’Ajuntament de Sant Cugat, a fi d’estimular entre l’alumnat la creació literària i alhora aprofundir en el coneixement de la història de Catalunya, convoquen, anualment, el Premi Pere Ferrer de narrativa històrica breu. Aquest premi va destinat a tot l’alumnat de secundària, batxillerat i cicles formatius.

Premi de poesia Gabriel Ferrater per a centres de secundària

La Comissió Ciutadana Institucional Gabriel Ferrater i l'Ajuntament de Sant Cugat, en homenatge al poeta santcugatenc, convoquen, anualment, el Premi de poesia Gabriel Ferrater per a centres de secundària. Aquest premi va destinat a tot l’alumnat de secundària, batxillerat i cicles formatius.

Premi de treballs de recerca de batxillerat Manuel Vázquez Montalbán i Joan Auladell

La Comissió Memorial Manuel Vázquez Montalbán de la Fundació Sant Cugat convoca, anualment, el Premi de treballs de recerca de batxillerat Manuel Vázquez Montalbán i Joan Auladell destinat a reconèixer aquells treballs de recerca de l'alumnat de batxillerat de centres educatius de Sant Cugat que siguin realitzats de forma individual o en grup i que s'hagin dut a terme al centre on estan inscrits.

Concurs d'aforismes

Els seminaris de Filosofia dels cinc instituts de Sant Cugat (Angeleta Ferrer i Sensat, Arnau Cadell, Leonardo da Vinci, Joaquima Pla Farreras i lnstitut del CAR) convoquen un concurs d'aforismes amb dues modalitats: aforisme trobat (aforisme no inèdit, escollit per qui el presenta, de tema lliure) i aforisme inventat (ha de ser inèdit, de tema lliure). Pot participar-hi tot l'alumnat de batxillerat dels cinc centres.

Premi literari Gausacs amunt

Els Castellers de Sant Cugat, amb la col·laboració de l'Ajuntament, convoquen el Premi literari Gausacs amunt per apropar la cultura tradicional catalana a tota la ciutadania del Vallès Occidental. Aquest segon premi, en les modalitats de narrativa i poesia, consta de cinc categories: alumnat de 1r a 3r de primària; de 3r a 6è de primària;  d’ESO; de batxillerat i cicles formatius; i persones adultes. Més informació a castellersdesantcugat.cat.

Top